Bletaria Kukleci / Aktiviteti

Bletaria Kukleci është një fermë bletësh e cila mirret me:

- Kultivimin e bletëve

- Kultivimin, selekcionimin dhe testimin e mëmave të bletëve

- Prodhimin e mjaltit

- Prodhimin e qumshtit të bletëve

- Prodhimin e polenit

- Prodhimin e propolisit

- Përpunimin e kremëve në baza të produkteve të bletës dhe

- Helmit të bletëve
© Copyright 2011 Bletaria KUKLECI. Created by: Luan Matoshi.