Publikimet

Për të lexuar publikimet ju duhet të keni të instaluar aplikacioni Adobe Reader. Nëse nuk e keni atëherë mund ta shkarkoni dhe instaloni falas nga këtu: http://get.adobe.com/reader/?promoid=BUIGO


VLERËSIMI I RECENSENTËVE

GJURMË TË BLETARISË
ILIRO – SHQIPTARE

LIBRI I PARË (I):
"BLETIMI SIPAS
METODËS KUKLECI"

ÇMIMORE E PRODUKTEVE

DOLI NË SHITJE LIBRI I DYTË
"BLETARIA BASHKËKOHORE"© Copyright 2011 Bletaria KUKLECI. Created by: Luan Matoshi